Helende Energie Delft ~ Sjamanisme, Reiki en Seichem
"Het bewust worden van jezelf om te zijn wie je werkelijk bent"
* Groeipad Werken met energie.

 

Bij het Werken met Energie traject bied ik jou het beste uit 2 werelden aan. Je leert hoe je met energie kunt omgaan met technieken uit Reiki/Seichem en Inca Sjamanisme. Je werkt met een westerse manier van heling en een manier uit Zuid-Amerika, Peru, Inca Sjamanisme. Al die technieken samen worden jou manier van helen.

Reiki werkt voornamelijk met aarde energie. 
Seichem met 4 energieën (aarde, water, lucht, vuur) 
Sjamanisme werkt ook met 4 elementen.

We beginnen en sluiten dit traject af met een Despacho ceremonie

1e deel ontvang je de Banden van Kracht (is 1 van de 4 basis rite uit de Munay-Ki)
Huiswerk versterken van de banden mbv de elementen.
Reiningen en beschermen met florida water en heilig hout smudge.

2e deel ontvang je een Seichem 1 inwijding en worden je chakra's geactiveerd en schoongemaakt. Je kunt energie doorgeven via je handen aan andere mensen, dieren, planten en zelfs dingen. Ook jezelf kun je met succes behandelen. Je gevoeligheid wordt vergroot en de balans hersteld. Ook is het mogelijk op afstand energie naar mensen, dieren en de natuur te sturen. Ook worden de 'leefregels', Reiki geschiedenis, het ontstaan van de handpositie’s en andere onderwerpen besproken.

Je krijgt de basis van Reiki om jezelf en anderen te helen aangereikt en daar ga je de 1e periode mee aan de slag. Je word je bewust van jezelf.

Tijdens het 2e deel oefen je de zelfbehandeling die je de komende periode iedere dag thuis gaat toepassen. Ook ga je je dagelijks verdiepen in de leef adviezen, wat doen ze voor en met jou?

Zittende behandeltechnieken:
3e deel leer je hoe je anderen kunt behandelen zittend op een stoel en we herhalen de zelfbehandeling.
4e deel leer je hoe je iemand zittend Sami van de 4 zonnen kunt geven.

Na het 3e deel blijf je je dagelijks verdiepen in de leef adviezen, blijf je de zelfbehandeling oefenen en ga je thuis oefenen met de zittende behandeling.
Na het 4e deel en krijg je een creatieve opdracht om voor het de volgende keer te maken.

Liggende behandeltechnieken:
5e deel ga je leren hoe je iemand intuïtief liggend behandeld, dit kan op de grond zijn of op een tafel. We bespreken je creatieve opdracht die je hebt meegenomen.
6e deel Helen met Stenen is een techniek die we liggend toepassen. De stenen moet je van tevoren zelf zoeken in de natuur en dat worden je helers stenen.

7e en 8e deel ga je aan de slag met een aantal specifieke technieken uit Tera Mai Reiki/Seichem 1 en het Inca Sjamanisme:
Je gaat nog meer met je intuïtie werken, in de aura, leer je een aantal gerichte reinigingen (karma) en specifieke behandelmethodes zoals mentale en emotionele heling. 

9e  deel is een terugkom moment.


Bijdrage is € 400 voor 9 bijeenkomsten van 2 1/2 - 3 u, incl hand-out, Reiki/Seichem 1 certificaat, materialen voor de despacho's, koffie/thee/water en versnaperingen tijdens de bijeenkomsten.


Alle genoemde tarieven zijn excl BTW.